DIENSTEN

Beter zichtbaar zijn voor potentiële klanten én hen niet meer uit het oog verliezen? Wij helpen je graag! Lees hieronder of onze diensten bij jouw business passen of pak direct de telefoon om jouw wensen te bespreken.

Zijn wij een match?

Je bent werkzaam bij een MKB-onderneming tot 50 medewerkers. 
Het bedrijf heeft een minimale omzet van € 500.000 per jaar.

Binnen het bedrijf is besloten dat de (online) zichtbaarheid geoptimaliseerd mag worden om de groei doelstellingen te behalen. Mogelijk heb je al wat marketing ervaring maar loop je tegen het volgende aan:

  • Het is (nog) lastig om te bepalen met welke specialisten je moet werken.
  • Je werkt momenteel met marketing specialisten maar resultaten blijven uit.
  • Er zijn teveel ontwikkelen, het is niet bij te houden.
  • Je mist een strategie om consequent naar het gewenste doel toe te werken.

Bij onze kennismaking beoordelen we of wij écht iets voor jou kunnen betekenen én of wij de geschikte ‘collega’ voor je zijn. 

Wat gaan we doen?

Na een grondige analyse maken we samen een plan en bepalen we de strategie en doelstellingen. Vervolgens starten we direct met optimaliseren. Hoe we dit doen? Dat bepaal jij! Welke van de 3 opties heeft jouw voorkeur?

Outsourcing

Wil je marketing uitbesteden? Als freelance marketeers gaan we 4-8 uur per week in jouw bedrijf aan de slag om jouw doelstellingen te behalen. We zijn gek op data, dit is ons kompas waarmee we koers bepalen. Ondertussen kun jij je focussen op jouw eigen expertise.

Meer over uitbesteden van werk

Persoonlijke begeleiding

Intern medewerkers laten groeien én een verdiepingsslag maken in marketing? Met onze Personal Training Sessies leren wij in 6 maanden tijd stap-voor-stap de kneepjes van het vak om consistent én effectief zichtbaar te worden op de juiste kanalen.

Meer over Personal Training

Marketingadvies

Weet je dat je ‘iets’ moet met marketing, maar twijfel je waarin je gaat investeren? Plan een adviesgesprek en ontvang een waardevol rapport met de groeikansen voor jouw bedrijf en welke marketing inspanningen het beste passen bij jouw doelstellingen & wensen.

Lees alles over het marketingadvies

Duur van de samenwerking

Afhankelijk van de manier waarop we gaan samenwerken varieert dit vanaf minimaal 6 tot 12 maanden. Zie ons daarom echt als een tijdelijke collega! We gaan namelijk niet voor een snelle, maar voor een duurzame oplossing.

Wij zijn tijdelijke collega's die met een frisse blik mee kijken in jouw organisatie.

Klaar om te groeien?

Ben jij klaar om te groeien in zichtbaarheid om zo meer leads, klanten én omzet te genereren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. 

Liever eerst nog ontdekken of jij kunt optimaliseren?