DIENSTEN

Wil jij beter zichtbaar zijn voor jouw potentiële droomklanten, maar weet jij niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij helpen je graag! Lees hieronder of onze diensten bij jouw business passen of pak direct de telefoon om jouw wensen te bespreken.

Voor wie is het?

Wij richten ons op MKB-ondernemingen tot 50 medewerkers. Het bedrijf heeft (of wil groeien naar) een minimale omzet van € 100.000.

Als ondernemer van dit bedrijf ben je er van bewust dat (online) zichtbaarheid belangrijk is om jouw organisatie te laten groeien. Mogelijk heb je al een heleboel geprobeerd maar loop je tegen het volgende aan:

  • Je vindt het lastig om te bepalen waar je moet beginnen en hoe je dit moet aanpakken.
  • Je ziet door de vele ontwikkelingen en mogelijkheden door de bomen het bos niet meer.
  • Je mist de tijd en expertise om consistent aan de slag te gaan met marketing.

Bij onze kennismaking beoordelen we of we écht iets voor jou kunnen betekenen én of wij de geschikte ‘collega’ voor je zijn. 

Wat gaan we doen?

Na een grondige analyse maken we samen een plan en bepalen we de strategie en doelstellingen. Vervolgens starten we direct met optimaliseren. Hoe we dit doen? Dat bepaal jij! Welke van de 3 opties heeft jouw voorkeur?

Outsourcing

Wil je marketing uitbesteden? Als freelance marketeers gaan we 4-8 uur per week in jouw bedrijf aan de slag om jouw doelstellingen te behalen. We zijn gek op data, dit is ons kompas waarmee we koers bepalen. Ondertussen kun jij je focussen op jouw eigen expertise.

Meer over uitbesteden van werk

Persoonlijke begeleiding

Intern medewerkers laten groeien én een verdiepingsslag maken in marketing? Met onze Personal Training Sessies leren wij in 6 maanden tijd stap-voor-stap de kneepjes van het vak om consistent én effectief zichtbaar te worden op de juiste kanalen.

Meer over Personal Training

Marketingadvies

Weet je dat je ‘iets’ moet met marketing, maar twijfel je waarin je gaat investeren? Plan een adviesgesprek en ontvang een waardevol rapport met de groeikansen voor jouw bedrijf en welke marketing inspanningen het beste passen bij jouw doelstellingen & wensen.

Lees alles over het marketingadvies

Duur van de samenwerking

Afhankelijk van de manier waarop we gaan samenwerken varieert dit vanaf minimaal 6 tot 12 maanden. Zie ons daarom echt als een tijdelijke collega! We gaan namelijk niet voor een snelle, maar voor een passende én kwalitatieve oplossing.

Investering

Natuurlijk ben je benieuwd wat de kosten zijn om met ons te gaan samenwerken. Noem het overigens een investering in plaats van kosten, want we doen er namelijk alles aan dat je de uitgaven aan Buro Triple O weer terugverdient. Met behulp van data maken we onze resultaten continue inzichtelijk om het succes van de inspanningen te meten. Hiermee maken we realistische inschattingen hoe jij jouw groei kunt gaan behalen.

Wij zijn jouw tijdelijke collega's die met een frisse blik mee kijken in jouw organisatie.

Klaar om te groeien?

Ben jij klaar om te groeien in zichtbaarheid om zo meer leads, klanten én omzet te genereren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. 

Liever eerst nog ontdekken of jij kunt optimaliseren?