PERSONAL TRAINING SESSIONS

Wil jij zelf meer actief aan de slag met (online) marketing, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Zoek jij daarom een stok achter de deur, structuur én aandacht voor om consistent zichtbaar te zijn op de juiste kanalen? Dan komt dit aanbod als geroepen: 

Personal training

Tijdens deze training krijg jij 6 maanden lang één-op-één begeleiding om jouw zichtbaarheid te verbeteren. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij in 2022 consistent én doelgericht zichtbaar bent op de juiste kanalen! Na deze 6 maanden zul je versteld staan wat het effect is op de zichtbaarheid voor jouw bedrijf.

Opbouw van de training

Jouw Personal Training start bestaat uit 7 virtuele sessies en 6 meetings live bij jou op locatie. Elke 2 weken hebben we contact en krijg je leuke opdrachten om direct toe te passen. Dit is jouw stok achter de deur en helpt om consequent en effectief te posten. Na deze 6 maanden is het posten nét zo gewoon als het poetsen van je tanden, mits je dit natuurljk regelmatig doet.

Investering

Voor slechts € 399,- per maand excl. BTW krijg jij 6 maanden lang persoonlijke begeleiding. Hoeveel extra orders heeft jouw bedrijf nodig om deze training terug te verdienen? Onze klanten hebben ervaren dat een goede marketing écht resulteeert in extra klanten en extra orders. 

Social media training

Jij bepaalt wat jij van ons als Personal Trainers wilt leren! Uiteraard hebben we wel wat standaard trainingen voor je uitgewerkt. Om je een voorbeeld te geven, lees je hieronder de opbouw van onze meest gevraagde training: Persoonlijke begeleiding op het gebied van Social Media. 

Wat ga je leren met de Social Media training?

 • Hoe social media kan bijdragen aan het bereiken van jouw bedrijfsdoelen
 • Hoe jij jouw doelgroep efficiënt bereikt
 • Wat jij als bedrijf wilt uitstralen en hoe je dit kunt overbrengen
 • Welke hashtags aansluiten bij jouw doelgroep
 • Hoe jij jouw content analyseert 
 • Hoe jij jouw content blijft optimaliseren
 • Hoe jij strategische brainstorms houdt voor nieuwe content

Wat heb je na deze Social Media training?

 • Een social media strategie én een plan van aanpak
 • Een marketing- en content kalender voor structuur en overzicht
 • Richtlijnen hoe uitingen het beste tot hun recht komen op verschillende kanalen
 • Een handige tool om social media te kunnen inplannen
 • Een rapportage om de resultaten op social media te meten

Nu kun je het nog niet voorstellen, maar met een juiste visie, strategie en werkwijze kan marketing écht resulteren in extra orders.

Geen quick fix

De meeste trainingen zijn ingericht op het verzenden van veel informatie in een korte periode. Goed bedoeld, maar zodra jij weer aan het werk gaat, neemt de waan van de dag het weer van je over. Bovendien kijken we echt mee in jouw organisatie, gebruiken we praktijkvoorbeelden én creëren we een werkwijze die bij jou als ondernemer past.

Inschrijving

Wij hebben plek om maximaal 15 bedrijven persoonlijk te begeleiden. Schrijf je vandaag nog in, zodat we direct van start kunnen gaan!

Heb je nog vragen over de inhoud van de training? Bel ons of stuur een Whatsapp bericht!

Benieuwd naar onze andere diensten?