DIENSTEN

Het creëren van zichtbaarheid, klanten en omzet staat tegenwoordig beter bekend als marketing, sales en revenue. Geen idee waar te beginnen? Wij leren je graag hoe! Lees hieronder of onze diensten bij jouw business passen en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Voor wie is het?

Wij helpen ondernemers die zich bewust zijn van de groeikansen op het gebied van marketing, sales en revenue. Deze ondernemers vinden het lastig om te bepalen waar ze moeten beginnen, ze missen de tijd en expertise of zien door de vele ontwikkelingen op het gebied van sales en marketing door de bomen het bos niet meer.

Wat gaan we doen?

Na een goede analyse en grondig marktonderzoek bepalen we een strategie en doelstellingen die we vertalen naar een helder advies. Vervolgens starten we direct met optimaliseren van (één van) onderstaande punten.  Klik op een onderdeel om te lezen of jij hierin wilt groeien. 

Hoe doen we dat?

Wanneer we het persoonlijke advies van jouw bedrijf doornemen, bespreken we hoe wij jou hierbij gaan helpen. Jij bent als ondernemer natuurlijk vrij om te bepalen welke constructie bij jouw bedrijf past. Zo kun je ervoor kiezen om je huidige team uit te dagen en ze meer te leren door middel van coaching. Heb je geen team óf wil je dat jouw team zich op de huidige werkzaamheden blijft focussen? Dan zou het uitbesteden aan ons wellicht beter passen. 

Bij beide constructies draaien we minimaal drie maanden mee. We gaan namelijk niet voor een snelle, maar voor een passende oplossing. Daarnaast zijn resultaten niet binnen drie maanden te meten, vaak duurt dit zelfs nog wat langer omdat we te maken hebben met algoritmes en menselijk gedrag.

Coachen

Ik wil mijn huidige team leren hoe we kunnen optimaliseren, zodat ik de medewerkers kan laten groeien en deze waardevolle kennis in huis heb.​

Uitbesteden

Ik wil het optimaliseren (gedeeltelijk) uitbesteden aan jullie, zodat ik geen nieuwe mensen hoef aan te nemen en mijn medewerkers zich op hun eigen werkzaamheden blijven focussen.

Investering

Natuurlijk ben je benieuwd wat de kosten zijn om met ons te gaan samenwerken. Noem het overigens een investering in plaats van kosten, want we doen er namelijk alles aan dat je de uitgaven aan Buro Triple O weer terugverdient. Je gaat het terugzien in extra omzet óf kosten die bespaard worden, doordat er een stuk efficiënter gewerkt wordt.

Daarnaast leveren we enkel maatwerk, na een grondige analyse kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde werkzaamheden. Aan de hand van deze analyse maken we een offerte, waarna jij als ondernemer zelf bepaalt welke facetten wel én niet aangepakt worden. Zo houd jij zelf de controle over jouw uitgaven.

Wij zijn jouw tijdelijke collega's die met een frisse blik mee kijken in jouw organisatie.

Waarom Triple O?

Gaan wij samenwerken? Dan storten we ons volledig op jouw business en rijden we het liefst vol gas over de linkerbaan. We gaan namelijk graag  efficiënt te werk en houden niet van pagina’s lange uitwerkingen, voordat we aan de slag mogen. Ouderwets hard werken dus! Dit combineren we met onze flinke dosis kennis en een gezond boerenverstand

Klaar om te groeien?

We willen graag resultaat boeken. In ons kennismakingsgesprek kijken we dan ook goed of we écht iets voor jou kunnen betekenen. Vraag een gratis adviesgesprek aan om te kijken of we een match zijn.

Liever eerst nog ontdekken of jij kunt optimaliseren?