OVER ONS

Aangenaam! Wij zijn Aniek & Marloes: nuchter, energiek én zoals bekenden zeggen “met een gezond boerenverstand”. We zijn echte aanpakkers en starten het liefst vandaag nog om jouw business te boosten in zichtbaarheid om meer klanten en omzet te genereren! Ben jij klaar voor een samenwerking?

Hoe het allemaal begon

De ervaring begon in 2014 toen Aniek aan de slag ging op de banquet sales afdeling bij het Van der Valk Hotel in Uden-Veghel, het splinternieuwe hotel opende haar deuren dus er was genoeg werk aan de winkel.

Na 2 jaar leerden we elkaar kennen toen de familie besloot nóg een hotel te openen in Zaltbommel. Aniek had ondertussen twee jaar ervaring met het opzetten van de banquet sales afdeling en vond Marloes als sales topper. Samen hebben we de afdeling Sales & Marketing ‘from scratch’ opgezet met behulp van een aantal externe partners als experts.

We merkten dat elke expert zich voornamelijk richtte op zijn eigen expertise. Enerzijds gaven we geld uit aan het werven van klanten en anderzijds lieten we hen via de achterdeur weer naar buiten lopen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de verbinding.

Door de jaren heen hebben we dé succesformule gevonden. De grootste optimalisatieslag is gemaakt toen we de 3 afdelingen Sales, Marketing en Revenue aan elkaar verbonden. De omzetten van Hotel Zaltbommel én Hotel Uden-Veghel zijn daarmee door het dak gegaan.

Het succes werd ondertussen ook door andere bedrijven gezien, waardoor er steeds vaker naar onze werkwijze werd gevraagd. Inmiddels zijn beide hotelteams zo goed geïnstrueerd dat we er klaar voor zijn om ook andere bedrijven te leren over deze succesformule. 

Over onze naam

De naam Triple O is een samenvoeging van twee woorden. De term ‘Triple’ verwijst naar de drie onderdelen Marketing, Sales en Revenue. Met de ‘O’ doelen we op de optimalisatie van deze drie onderdelen. Het resultaat: meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzet.

Dit is waarin we geloven

Wij geloven dat het groeien in zichtbaarheid, klanten en omzet zodanig met elkaar verweven is, dat je altijd naar het totaalplaatje moet kijken. Om te groeien in nieuwe klanten, moet je inderdaad consistent(er) zichtbaar zijn. Maar waarom zou je investeren in zichtbaarheid als je de klanten vervolgens weer door de achterdeur naar buiten laat lopen?! Pas als je je bestaande klanten weet te behouden, zorgt elke nieuwe klant voor groei. Wij bekijken daarom het grote geheel om zichtbaar te zijn voor nieuwe én bestaande klanten.

Wij zijn hét Full Service Adviesburo die jou helpt groeien in zichtbaarheid, klanten én omzet.

Dit maakt ons uniek

Met onze horeca-achtergrond weten we alles over de kracht van gastgerichtheid. Wij geloven dat hier bij veel bedrijven nog winst te behalen valt! Wanneer jij namelijk die ‘service mindset‘ gaat toepassen, bied jij gegarandeerd een meerwaarde ten opzichte van jouw concurrenten.

Bovendien hebben we een brede expertise en belichten we het complete plaatje. Voor een specifieke expertise raadplegen we ons netwerk aan specialisten die voor ons aan de slag gaan. Zo wordt het werk alsnog perfect uitgevoerd én blijft de focus op het complete groeiplan.

Waarom Triple O?​

Gaan wij samenwerken? Dan storten we ons volledig op jouw business en rijden we het liefst vol gas over de linkerbaan. We gaan namelijk graag  efficiënt te werk en houden niet van pagina’s lange uitwerkingen, voordat we aan de slag mogen. Ouderwets hard werken dus! Dit combineren we met onze flinke dosis kennis en een gezond boerenverstand

Onze referenties

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Maarten Mol
Van der Valk hotels
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Gemma Mulder
Valk Business
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Rob van Wissen
Consultant

Ben jij klaar om te groeien?

Laat ons met een frisse blik meekijken naar de commerciële activiteiten binnen jouw onderneming!